A Tilos Maraton a Tilos Rádió legnagyobb éves adomány gyűjtő fesztiválja.
Június 9 és 17 között a Dürer Kertben: ingyenes koncertek, tombola, bogrács és egyéb programok
Gyere el és/vagy támogass minket, hogy folytathassuk a rádiózást.

Programfüzet

A lapozható színes, szagos progrmafüzetet itt tudod megnézni (lementeni/babusgatni/mutogatni).

Facebook event

Keresd a facebookon a kapcsolódó eseményeket, amik a részletes programot is tartalmazzák. A maraton teljes programját itt találod a facebookon.

Tilos alkalmazások

a tilos rádió alkalmazásai android, iOS és windows rendszerre a boltokban.

Ahogy már sok éve, idén is indul a TILOS MARATON, a Tilos Rádió adománygyűjtő rendezvénye, amely baráti, családias légkörben mára az ország legnagyobb ingyenes kulturális fesztiválja lett. Ezúttal is a Dürer Kert ad otthont az eseménynek kilenc napon át, 2017. június 9-től egészen 17-ig.

Tilos-adománypult, rengeteg program immár 8 helyszínen. Koncertek a kerti színpadon valamint a három koncertteremben, DJ-k, partik, szabad tűzön, bográcsokban készült ételek, tematikus napok (családi-gyereknap, bringás-nap, reggae nap, jazz nap, eklektikus nap, ütőképes nap, világzenei és roma nap), Tilos - Caravan stúdió, TOMBOLA!

Klikk a napra a Részletes Programért, beszámolóért, videóért

JÚNIUS 9., PÉNTEK

► JAZZ NAP ◄


A Maraton első napja rengeteg érdeklődőt vonzott a Dürer-kertbe - az időjárás is kegyes volt hozzánk, így kora este már egy tűt sem lehetett leejteni a kerti asztaloknál. a pénteki adománymérő 766 ezer forint bevételt mutat. Az adománypult a hagyományosan erős kínálattal jelentkezett: a klasszikus és tematikus pólók mellett ezúttal néhány izgalmas csecsebecse is került a Tilos kegytárgyak gyűjteményébe: kitűzők, csipeszek gazdagítják a kínálatot. megérkeztek az új pólók is. Szabi beüzemelte az óriás tévéképernyőt a pult felett, itt a Tilos Támogatói kártya tudnivalóiról értesülhettek. A tombola fődíját, egy fekete női vázas kerékpárt ugyanaz a hallgató vihette haza, aki Kegytárgyas Feri felajánlását,a Madonna mellszobrot is megnyerte.

Köszönjük szépen az önkéntesek: Tóth Ági, Faragó Peti, Korbeák Anita, Seidel Nóra, Bíró Adrienn, Gergely Robert önzetlen munkáját!

Klikk ide a napi galéria megnyitásáhozt!

◉ KERTI SZÍNPAD
19:00 - Baris Gábor Quartett
20:00 - Scheme
21:00 - Petra Várallyay Trio
22:00 - TOMBOLA!

◉ KONCERTTEREM:
22:30 - Dokkerman and the Turkeying Fellaz

◉ KISTEREM:<
22:30 - Ágoston Béla & A Knutdut Men
23:30 - Gentry Sultan
00:30 - The Best Bad Trip

◉ ROOM 041 - Cökxpôn Ambient Society Chill Zone:
23:00 - Random Spectral Walks (Baráth Bálint - modulár elektronika, Dóra Attila - szaxofon, preparált harsona, Kováts Jázon - elektronika, Kovács Ákos - ütőhangszerek)
00:30 - Antropomorf - Live

◉ KERTI DJ:
16:00 - In:Form
22:30 - Tomanek, Dj Kölyök, Suefo, Zotyka

◉ BOGRÁCS:
15:30 - 20:30
- Haza és Haladás/Pergő Képek/Planet ERROR: Moduláris Chilli
- Csetesek: Vörösboros Trollcsülök (csetadmin módra)

◉ TILOS - Caravan Stúdió
16:00 - 23:00 élő bejelentkezés a helyszínről!
16:30 Utcarádió
18:00 PolKult
utána: közvetítés a kertből

══════════════════════════════════════════
JÚNIUS 10., SZOMBAT

► PSZICHEDELIKUS NAP ◄

https://www.facebook.com/events/103113676950147

A szombati nap igazi focival indult: a Műsorkészítők-Hallgatók örökrangadó ezúttal rendhagyó módon Menedék menekültcsapat - Tilos vegyesválogatott mérkőzéssé alakult. A meccs alatt végig esett az eső, a heroikus küzdelemben ezúttal a rendkívül összeszokott fiatal iráni és afgán és egy beugró kiskorú magyar játékosból alakult csapat bizonyult erősebbnek. a Tilos All Stars 20-12-es végeredménnyel végzett a második helyen. A meccs sztárja a hazai csapat kapusa, Strausz Ági lett.

A Sanyi és Adam Salman szervezte Pszichedelikus nap ismét nagy tömeget vonzott A fellépő zenekarok nagy sikerrel játszottak, este 8 körül a táncparketté alakult színpad előtti téren ováció fogadta a produkciókat, többek között Paizs Miki zenekarát, a Korai Acousticot is.

Az egész Maraton alatt Cöxpon Chill-ként működő Room 041-ben a test, a lélek és szellem is táplálékhoz jut, van itt masszázs, jóga, akusztikus és elektronikus zene, fény- és hanginstalláció. A kertben bringaszerelő is várta a nagyérdeműt, a Caravan és az Ikarus busz közötti kis zugban.

A bográcsoknál a Nippon Groove japán curry-t ( ejtsd: karit), míg a Péceliek és barátaik fedőnevű, saját egyenpólóval felvonuló hallgatók Cukros Imike vezényletével káposztás-babos csülköt készítettek, mindkettőre igen nagy volt az érdeklődés.

Köszönjük szépen az önkéntesek: Soós Sári, Faragó Peti, Pónus Fanni, Kovács Gergely, Bíró Adrienn, Gergely Robert önzetlen munkáját!

Klikk ide a napi galéria megnyitásáhozt!

◉ KERTI SZÍNPAD: Forbidden Garden
18:00 - Duo Darbar feat. Fatima Gozlan
19:30 - Korai Acoustic Instrumental concert
21:00 - RasaSound
22:00 - TOMBOLA!

◉ KONCERTTEREM:
22:30 - Óperentzia
01:00 - Aurafood
02:00 - Adam Salman

◉ KISTEREM:
20:00 - Substancë + fúziós tánc
21:00 - Deley
23:00 - Freakin' Disco
00:30 - HabooDubz
02:00 - Dj Lejön

◉ ROOM 041 - Cökxpôn Chill Zone:
4.49 NIGHT:
21:00 - Dj Papa
23:00 - Nasca
01:00 - Dorombal
03:00 - Sabiance live

◉ KERTI DJ:
23:00 - Infragandhi
01:00 - Dj Sanyi
03:00 - Osi

◉ BOGRÁCS:
15:30 - 20:30
- Hallgatók: Rettenthetetlenek Eledele
- Nippon Groove: Japán stílusú vegán curry

◉ TILOS - Caravan Stúdió
16:00 - 23:00 élő bejelentkezés a helyszínről!
16:30 3. utas
18:00 Pergő képek
utána: közvetítés a kertből

◉ Gyógyítás és masszázs (időjárástól függően a kertben vagy a chillben)
workshopok:
17:00-18:30 kontakt impro (Földvári Eszter)
acro yoga (Hargitay Réka)
17:30-19:00 transzlégzés (Zlatky Anna)
19:30-21:00 színházi improkör (Gica)
kezelők: Bokor Krisztián (Prana relaxáció), Szalai Anna Sára, Balogh Bence (Rhythm and Flow, Kvantumgyógyítás)

══════════════════════════════════════════
JÚNIUS 11., VASÁRNAP

► CSALÁDI NAP ◄

https://www.facebook.com/events/103113676950147

A családi napon a hírszerkesztők már 1-kor az asztalnál serénykedtek, hogy a gyerekbarát menü időben elkészüljön. A rezsós tésztafőzés nem bizonyult életképesnek, így 3 különböző helyen is bográcsban főztünk a Harmadik utas/Alap indiai vöröslencséje és a Látszótér hagyományos szentmihályi lecsója és a spagetti is szabad tűzön készült – majd fogyott el az utolsó morzsáig.

A nagyszínpadon a Jack a Kábel tinizenekar után a HandaBanda, majd a rendszeres Maraton-vendég: Rutkai Bori és bandája kápráztatta el a nagyérdeműt, a kisteremben pedig Dj Direct szakértő útmutatásai alapján Rózsa Ildikó és Indi toborzott gyereksereget, hogy a Meserádió repertoráját új mesékkel gazdagítsák. 3 új mesét is sikerült rögzíteni. A gyerekek agyagoztak Tóth Ágival, magoncokat ültettek és jókívánság-adományokat utaltak a Tilosnak Ungváry Fannival és habkartonból építkeztek Etelkával. A Gyökérkezelés csapata fogas kérdéseket tett fel az oda látogató érdeklődőknek – valamint Dj aka Minnyá/Hentes/Vektor kívánságra bárkit lefotózott.

Az egész Maraton alatt Cöxpon Chill-ként működő Room 041-ben a test, a lélek és szellem is táplálékhoz jut, van itt masszázs, jóga, akusztikus és elektronikus zene, fény- és hanginstalláció. A kertben bringaszerelő is várta a nagyérdeműt, a Caravan és az Ikarus busz közötti kis zugban.

A gyerektombolán Kegytárgyas Feri vezetésével minden gyermek ajándékhoz jutott. A fődíjat egy 8-10 éves forma fiatalember vihette haza. Bujdosó János triója másfél órán keresztül zenélt a nagyszínpadon, a kisteremben ekkor kezdődött a NoWave est. A családi nap minden várakozást felülmúló jelenléttel és adománybevétellel zárult: 1 millió 605 ezer forint összadomány érkezett, amelyből Pánczél Dani, Dj Hanglemezbarát nagy fia a külön gyerekadományasztalnál szolgálatot teljesítve 47 000 forintnyi támogatást gyűjtött a rádiónknak. Az adományméter 3 millió 581 ezer forintot mutat a ti jóvoltotokból!

Köszönjük szépen az önkéntesek: Tóth Ági, Müller Attila, Rákosi Judit, Bíró Adrienn, Stossek Virág, Csapó Endre, Pánczél Dani & beugroDJ, Murányi Barbara, Molnár Zsolt és Vini, Váradi Mónika & Ati, Saci, Geri, Ránki Júlia, Gergely Robert, Villaroel Hektor önzetlen munkáját!

Klikk ide a napi galéria megnyitásáhozt!

◉ KERTI SZÍNPAD: Forbidden Garden
15:00 - Jack A Kábel
16:00 - HandaBanda Zenekar
17:00 - Rutkai Bori Banda
18:00 - TOMBOLA!
BUJDOSÓ TRIÓ

◉ KONCERTTEREM:
22:30 - Óperentzia
01:00 - Aurafood
02:00 - Adam Salman

◉ KISTEREM:
14:00 - Rózsa Ildikó és Barátai (mese)
20:00 - NoWave est

◉ ROOM 041 - Cökxpôn Chill Zone:
16:00 - Masszázs + Cökxpon Archiv Set by Dj Papa

◉ KERTI DJ:
15:00 - Cue Tew-Lee

◉ BOGRÁCS:
15:30 - 20:30
- Hírszerkesztők: Bolognai Spagetti
- Látszótér: Szentmihályi lecsó
- 3. Utas: Falusi Vöröslencseleves (Deshi Masoor Dhal) Örömpörkölttel (vega)

◉ TILOS - Caravan Stúdió
16:00 - 23:00 élő bejelentkezés a helyszínről!
16:00 ALMA A PÁLYÁTÓL (vendégcsalád: Tompa Andrea, Szarka Zoltán és Elemér)
18:30 SZEX AKCIÓ
utána: közvetítés a kertből

══════════════════════════════════════════
JÚNIUS 12., HÉTFŐ

► NÉPZENE ÉS ROMA NAP ◄

https://www.facebook.com/events/722550631281718/

A Maraton 4. napján a Népzene- és Roma napon a Csík Jucitól és Keszthelyi Imrétől megszokott pezsgő hangulatú koncertektől és a jókedvű hallgatóságtól hangos Dürer kert igazán barátságos képet mutatott. A Szőnyeg alól népes stábja tarhonyás borsos tokánya hamar elkészült, így a Népzenei műsor dusnoki babgulyására is türelmesebben tudtak várakozni a maratonisták. Montanaróék indították a délutánt, az Ároktői gyerekkórus Szilágyi Istvánnal, a Dorco Band-del, majd a Parno Graszt is mindenkit levett a lábáról.

Proics Lilláék kissé átalakították az adománypultot, aminek köszönhetően a jobban átlátható árukészletet könnyebben kezelhette az így nagyobb mozgástérrel rendelkező önkéntes csapat. A Cöxpon Chill hűvösével, valamint fény-és hanginstallciójával remek hely az elvonulásra már délutántól – és ez a hét további részében is így lesz. A bringás srácok teljes felszereléssel várták a kerékpárosokat, a Caraván stúdiójában a technikusok pedig az embertpróbáló hőség ellenére is kitartóan biztosítják az élő műsorokat, amelyeket Orosz Iván élő videosztrímje is minden nap színesít. Rendületlenül haladunk a tízmilliós cél felé: a kedd reggeli adományméter 4 millió 407 ezret mutat

Köszönjük szépen az önkéntesek: Müller Attila, Korbeák Anita, Rákosi Judit, Fülei Edit, Bene Lili, Proics Lilla, Kovács Erik, Batári Sándor önzetlen munkáját!

Klikk ide a napi galéria megnyitásáhozt!

◉ KERTI SZÍNPAD: Forbidden Garden
17:00 - Montanaro Duo
18:00 - Erdőfű
19:00 - Ároktői Vegyes Kórus, kíséri a Dorco Band
19:30 - Romani Glaszo
21:00 - Vojasa
22:00 - TOMBOLA!
BUJDOSÓ TRIÓ

◉ KONCERTTEREM:
22:30 - Aurevoir
23:30 - Csángálló
02:00 - Adam Salman

◉ KISTEREM:
20:00 - Magyar Táncház

◉ ROOM 041 - Cökxpôn Chill Zone:
20:00 - Jam session: Mantracadabra+friends: Shivacult (Visionary Mind Labs) IND, Szuhanyik Marcell, Kovács Sára Dizna és mások

◉ KERTI DJ:
16:00 - Qtewly, Csíkjuci

◉ BOGRÁCS:
15:30 - 20:30
- Népzene: Dusnoki Tilospaprikás (rác gulyás)
- Szőnyeg Alól: Borsostokány Tarhonyáva

◉ TILOS - Caravan Stúdió
16:00 - 23:00 élő bejelentkezés a helyszínről!
16:30 Kontúr
18:30 Rehab
utána: közvetítés a kertből

══════════════════════════════════════════
JÚNIUS 13., KEDD

► FMXXX ÜTŐKÉPES NAP ◄

https://www.facebook.com/events/722550631281718/
Kedden egy elsőre talán szokatlan ötletet valósított meg a 7térítő csapata a Tilos Maratonon: törzshelyünkön, a a Heinrich udvarban található amatőr bokszegyesület vezetője, Vona János vezetésével a rádió önkéntesei kiköltöztettek és felépítettek a Dürerben egy bokszringet, ahol délutántól estig minden az ökölvívásról szólt: edzőmérkőzésket és tétmeccseket rendeztek. A hatalmas érdeklődés övezte meccseken többek között Consti, a Szex-Akció-Hírcsoport műsorkészítője is megmérette magát, derekasan helyt állt egy higanylábú tapasztalt kolléga ellen. A tétmeccseken a versenyzők egy-egy műsort képviseltek, így az este folyamán Nagy Angéla a Budapest Eklektiket, Jozó Csenge a Los Torrentost, László Szilvia a Hírszerkesztőket, Tarnócai Mihály a Haza és Haladást, Rozgonyi Áron a Koltorlokált és Berki Károly a 7térítő csapatát juttatta győzelemhez.

A bográcsoknál Gulyás Marci csapata paprikás krumplit, a Bádogdob babgulyást készített. A hátsó udvaron sitt-totót tölthettünk ki és néhány élő könyvbe is beleolvashattunk a börtönéletről. A gyereknap után ismét rekordbevételt könyvelhetett el a Maraton: 6 millió 209 ezer forintot mutat a mérleg – köszönhetően mindazon önkénteseknek, akik áldozatos munkával biztosítják a rendezvényeket és hallgatóknak, akik ezt adományaikkal és személyes jelenlétükkel hálálják meg.

Köszönjük szépen az önkéntesek Müller Attila, Hrubi Zita, Rákosi Judit, Török Tamás, Csokonyai Attila, Békési Zsuzsa, Ránki Júlia, Villaroel Hektor önzetlen munkáját!

Klikk ide a napi galéria megnyitásáhozt!

◉ KERTI RING
17:00 - 21.00 ★★★ TILOS ★ MAFC BOXGÁLA ★★★
🎶 Music by Magnós joci - GYöReMiX! & Direct
22:00 - FMXXX ALL STARS TOMBOLA SHOW

◉ KONCERTTEREM:
23:00 - Aurevoir (D/H)
00:00 - Format C
01:30 - Zvezda Beta

◉ KISTEREM:
20:00 - ASAN Showcase
Sör És Fű
Lusta Bitek (dj set)
Zomblaze
Planetmälcolm

◉ ROOM 041 - Cökxpôn Chill Zone:
20:00 - Cökxpôn Archiv Set by Dj Papa
22:00 - Alagi
00:00 - Kimón
02:00 - Dr Bunny

◉ KERTI CORO:
23:00 - Sigo Roou & DubSmile - SpeedMaraton inda Garden

◉ BOGRÁCS:
15:30 - 20:30
- Gulyás Marci
- Bádogdob és tsi

◉ TILOS - Buki Caravan & FMXXX Studio Show LIVE!
16:00 - 23:00 élő bejelentkezés a helyszínről!
💰 16:00 - 22.00 FMXXX Ütőképes Fogadóiroda

◉ FMXXX Pitvar & BASODO (18+)
16:00 - 23:00 élő bejelentkezés a helyszínről!
16.00 - 17.00 The Giant Cock Show by Sabu & Dusan Grasshopper //Heavy Balls UGC Budapest//
☝ FIGYELEM! (A pitvar területe állategészségügyi szempontból biztonságos, de kérjük, hogy a gyengébb idegzetűek csak kíséret mellett tekintsék meg a lényt.)

══════════════════════════════════════════
JÚNIUS 14., SZERDA

► REGGAE NAP ◄

https://www.facebook.com/events/319335258501705Sunshine, reggae, étel-ital, maratoni forgatag, békésen beszélgető - ám nem kis - tömeg: ez jellemezte a szerdai napot. Az előző évekhez képest a reggae-nap is lényegesen több embert vonzott a korábbiaknál, így a bevétel is a megszokottnál nagyobbra sikerült.

A bográcsoknál ismét remekművek születtek: a Szex-Akció-Hírcsoport ikonikus káposztás kondérja mellett a Kolorlokál is a megszokott színes-illatos-fűszeres - ezúttal vega - karival készült - mindannyiunk megelégedésére. A színpadokon és a dj-pultoknál a jól ismert tilosos és tilos-közeli zenészek-dídzsék mulattatták a népet, persze ismét kint volt Géza is bringát szerelni. A technikával volt némi gond, nem volt könnyű az internetet és a videósztrímet beüzemelni, a technikus kollégák ma is dolgoznak majd a hiba orvoslásán.

Az idei menetrendszerinti lakossági bejelentés is megérkezett - a gyakori maratonlátogatók szerint ez minden Reggae-napon rendre előfordul - de a maratonistákat mindez nem akadályozta az adománygyűjtésben. A szerdai nap után 7 millió 502 ezernél állunk.

Köszönjük szépen az önkéntesek: Müller Attila, Korbeák Anita, Seidel Nóra önzetlen munkáját!

Klikk ide a napi galéria megnyitásáhozt!

◉ KERTI SZÍNPAD: Forbidden Garden
19:30 - Speakers of Zion
21:00 - Ladánybene 27 zenekar
22:00 - TOMBOLA!

◉ KONCERTTEREM:
22:30 - 22:30 - G Ras & Riddim Colony
23:30 - Reggae - AllStars Jam!

◉ KISTEREM:
DUB PHASE CREW<

◉ ROOM 041 - Cökxpôn Chill Zone:
20:00 - Cökxpôn Archiv Set by Dj Papa
22:30 - Genüma
01:00 -
DU3normal live
02:30 - Modeo hybrid set

◉ KERTI DJ:
16:00 - Dr Analog, Áfonya, Mr Skunk

◉ BOGRÁCS:
15:30 - 20:30
- Kolorlokál: Kolor Curry (ejtsd: kári)
- Szex Akció Hírcsoport: Káposztás Kondé

◉ TILOS - Caravan Stúdió
16:00 - 23:00 élő bejelentkezés a helyszínről!
16:30 Szappanopera helyett
18:00-19:30 Vostock
utána: közvetítés a kertből

══════════════════════════════════════════
JÚNIUS 15., CSÜTÖRTÖK

► BRINGA NAP ◄

https://www.facebook.com/events/118279078759663

A Maraton 8. napja a bringásokról és a punkzenéről szólt.

Dj Zotyka barátaival már kora délután nekiállt a pakisztáni whiskey-s bárányragunak, még be sem sötétedett, de már a bográcsot is elmosták. A Helyettes reggeli Árpija a nap egyik szervezőjének, Dévényi Piry bácsi ismerősének adományaként érkezett kecskegidát főzte meg marokkói fűszerekkel, valamint igazán finom főzeléket is készített a vegetáriánus maratonistáknak.

A Caraván mellett megkezdődött a 3 napos Bánkitó Kő-Papír-Olló versengés, az első napon Szatmári Teó, hamarosan 9 éves kisfiú aratott magabiztos győzelmet, a küzdelmek pénteken és szombaton is folytatódnak majd. A Szex-Akció Hírcsoportnak hála remek punkkoncerteket hallgathattunk, a Hamis az Á pedig Kertész Endre csellista koncertjét hozta el nekünk.

A Goldsprint Spetnóttal ismét zajos sikert aratott, a záró küldelmekre mintegy 250 ezer forint adomány érkezett, amivel együtt a pénteki nap végeredénye az adományméter szerint 8 millió 552 ezer forint.

Köszönjük szépen az önkéntesek: Faragó Peti, Müller Attila, Hrubi Zita, Török Tamás, Csokonyai Attila, Seidel Nóra, Proics Lilla önzetlen munkáját!

Klikk ide a napi galéria megnyitásáhozt!

◉ V. MUTÁNSBRINGA FELVONULÁS
V. Mutánsbiciklis Forradalom Budapest eseménye: https://www.facebook.com/events/1338006339624023

18:30 - Gyülekező (egyeztetés alatt)
19:00 - Vonulás a Kiskörút - Erzsébet tér - Andrássy út - Hősök Tere útvonalon, érkezés 19:00h a Dürer Kertbe.
20:00h-tól MutánsBringa szépségverseny: A legizgalmasabb bringákat Tilos ajándékcsomagokkal jutalmazza a zsűri. Nevezés a helyszínen.

◉ KERTI SZÍNPAD:
17:30 - Goldsprint futamok
20:00 - V. MutánsBringa Szépségverseny!
21:00 - Yellow Spots
22:00 - TOMBOLA!

◉ KONCERTTEREM:
22:30 - Tudósok
23:30 - Lopunk

◉ KISTEREM:
20:00 - Dudor
21:30 - Dep'art
23:00 - Romanes (Ramones tribute)
00:00 - Punk Karaoke

◉ ROOM 041 - Cökxpôn Chill Zone:
20:00 - Moszkva Tér / MOX
23:00 - Sipowicz live
00:00 - Tigrics live
02:00 - KINZOisHERE (YV) live

◉ KERTI DJ:
23:00 - DJ Clairvo, Sam Starion, DJ Pozor, thebakerman, Dj Szefi

◉ BOGRÁCS:
15:30 - 20:30
- DJ Zotyka: Pakisztáni whiskey-s Bárányragu
- Helyettes Reggeli: Ténylegfinom Főzelék

◉ TILOS - Caravan Stúdió
16:00 - 23:00 élő bejelentkezés a helyszínről!

16:30 PÁHOLY
18:00 Banditarádió
utána: közvetítés a kertből

══════════════════════════════════════════
JÚNIUS 16., PÉNTEK

► EKLEKTIK NAP ◄Az Eklektik nap izgalmasan indult, bár az eső és a felkerekedő szél rövidebb-hosszabb időre megakasztotta a kerti programokat, a kissé barátságtalan időjárás nem szegte kedvét sem bográcsoknál serénykedő újságíróknak, sem a Dürerbe kilátogató közönségnek. A 444 különleges sütőinél húst grillezett, amit kuszkusszal tálalt, a Sznobok órája széki betyárlevest, míg az Átlátszó csapata francia lecsót készített.

Folytatódott a Bánkitó kő-papír-olló bajnoksága, ezúttal Viki utasította maga mögé a mintegy 30 versengőt. Az izgalmas zenei válogatásban egy-két szereplős akusztikus koncertek és a Mayberian Sansküllotts után Dj Palotai hajnali nagytermi programjára is sokan voltak kíváncsiak. Biztosan haladunk a 10 millió felé, az adományméter szombat reggelre 9 millió 642 ezret mutat.

Köszönjük szépen az önkéntesek: Korbeák Anita, Rákosi Judit, Faragó Peti, Soós Sári, Proics Lilla, Batári Sándor önzetlen munkáját!

Klikk ide a napi galéria megnyitásáhozt!

◉ KERTI SZÍNPAD:
19:00 - Muzsik és Volkova
20:00 - Zanzinger
21:00 - Mayberian Sanskülotts
22:00 - TOMBOLA!

◉ KONCERTTEREM:
23:00 - Middlemist Red
01:30 - Dj Palotai

◉ KISTEREM:
20:00 - The Matter
21:30 - METEO
23:00 - ʙᴇʀʀɪʟᴏᴏᴍ ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ᴅᴏᴏᴍ
00:00 - Pigeoncoma
01:00 - Goaszendvics night: dj azaki, dj dolphin

◉ ROOM 041 - Cökxpôn Chill Zone:
CHILY TEAM NIGHT:
22:00 - Drone Attack
23:30 - AlphaKey
01:00 - KalibratOr
02:30 - Éron
04:00 - Scorza

◉ KERTI DJ:
23:00 - Hi:Fi Budapest Late Night:
Vida G, La Fuente, Solid, Cooper

◉ BOGRÁCS:
15:30 - 20:30
- 444.hu: hamarosan!
- Átlátszó: Francia Lecsó ÁFÁ-val (vega)

◉ TILOS - Caravan Stúdió
16:00 - 23:00 élő bejelentkezés a helyszínről!
16:30-18:00 HALADÓ
utána: közvetítés a kertből


══════════════════════════════════════════
JÚNIUS 17., SZOMBAT

► SELECTION NAP ◄

https://www.facebook.com/events/138253133415030A Maraton 9. napján Tilos Selection nappal zárult az éves adománygyűjtő kulturális fesztiválunk. Bár sokáig úgy tűnt, hogy az időjárás sokak kedvét elvette a Dürerbe látogatástól, végül estére ismét megtelt a kert és a belső színpadokon is szépszámú közönség élvezhette a válogatott zenéket - többek között a Mius különleges hang-és fényefektekkel körített koncertjét. A Csonkamagyarország világszínvonalú perbáli csilije nevéhez méltó válogatott erőspaprikákból készült és sötétedéskor már egy morzsányi sem maradt belőle. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján Vida Tóni és a Tordas Rádió a méltán népszerű füstölt makrélából nem tud eleget készíteni, idén is idejekorán elfogyott az összes. Kárpótlásul az önkéntesek népes csapata egy füstöltkolbászos-gombás-zöldséges egytálétellel, illetve 3 féle salátával próbálta a közönség éhét csillapítani. Géza egész héten, így szombaton is várta a szerelendő brinkákat. A Tilos Első Hivatalos csocsóbajnoka Laci lett, a második helyezett Zoli pedig nyereménytombolájával az esti egyik fődíjat, egy sosem használt, eredeti csomagolásában mintegy 40 éve új tulajdonosát váró lemezjátszót is hazavihetett.

Az adománypultnál egy percre sem lankadt az érdeklődés. Az adományméter az átutalások nélkül - amelyeket majd csak később tudunk összegezni-, 11 millió 291 ezer forintnál zárta idei működését.

Naponta mintegy 20 önkéntes vett részt rendszeresen a feladatokban és mellettük időről időre arra járók is beugrottak segíteni a Maraton munkáját. köszönjük nektek, önkéntesek, hogy vittétek a vállatokon ezt a 9 napot és köszünjük a hallgatóinknak, hogy támogatják a szabad rádiózás ügyét. Augusztusban, a Születésnapon veletek, ugyanitt!

Köszönjük szépen az önkéntesek: Takács Jennifer, Soós Sári, Bíró Adrienn, Kovács Erik, Géza, Zsófi, Lili, Teó, Tóbi önzetlen munkáját!

Klikk ide a napi galéria megnyitásáhozt!

◉ KERTI SZÍNPAD:
20:30 - mïus
22:00 - TOMBOLA!

◉ KONCERTTEREM:
22:30 - LÁJV
23:30 - Budapest Techno: Tolo, Nermo, Po:ti, Fanki, Ridm, Zovek

◉ KISTEREM:
20:30 - Beat Dis
22:00 - Outline Space Capsule: S Olbricht b2b Yinnab2b Imre Kiss, Alexandr, Menishu

◉ ROOM 041 - Cökxpôn Chill Zone:
LAY-UP! Night:
22:30 - RoyalVic
00:00 - Garpo
01:30 - Toma
03:00 - Benzon & Swain

◉ KERTI DJ:
16:00 - Diszkovágás: Mahagonee & Grabo'sky
23:00 - Diszkóvágás: Waxman, Carl Oh, Telefunken

◉ BOGRÁCS:
15:30 - 20:30
- Csonkamagyarország: "Echte Mexikanische chili con carne aus Perwall"
- Tordas Rádió DreamTeam: Hordóban füstölt makréla harlemi módra Zotykasalátával

◉ TILOS - Caravan Stúdió
16:00 - 23:00 élő bejelentkezés a helyszínről!
utána: közvetítés a kertből

══════════════════════════════════════════

KÖSZÖNJÜK A FELLÉPŐKNEK, HOGY ÖNZETLENÜL SEGÍTIK A TILOS RÁDIÓ TÖREKVÉSEIT ÉS MŰKÖDÉSÉT!

══════════════════════════════════════════
SAME IN ENGLISH:
Tilos Radio is a non-profit, community radio station that has been broadcasting to Budapest for nearly 24 years and is one of the biggest radio stations in Budapest. Our shows are made by volunteers and the radio is run as a non-profit civil foundation. Our main fundraising event each year is the 9 days long Marathon.

9th JUN: JAZZ DAY
10th JUN: PSYCHEDELIC DAY
11th JUN: FAMILY AND CHILDRENS DAY
12th JUN: FOLK AND GIPSY DAY
13th JUN: HITTING DAY
14th JUN: REGGAE DAY
15th JUN: BICYCLE DAY
16th JUN: ECLECTIC DAY
17th JUN: TILOS SELECTION DAY

During the Marathon live on-the-spot radio broadcasts will be made, including our audience, throughout the day. In the evenings between 19h & 22h there will be free concerts, with DJs playing before and after – and every day there will be an open kitchen hosted by the hosts of some of the shows.